duminică, 29 martie 2009

Transportul in comun!



Urasc transportul in comun, si din pacate am parte zilnic de el. De la serviciu , la facultate si inapoi, in fiecare zi sunt clienta autobuzelor. Mai noi sau mai vechi, pline ochi sau goale, autobuzele municipiului au devenit o parte esentiala a vietii mele. Din pacate, nu una de calitate.


Calitatea lipseste tuturor lucrurilor din Romania, si mai ales transportului. Nu vreau sa aud aici scuze gen '' infrastructura e de vina'' . Nu cred ca strazile, asa cum sunt ele au vreo vina ca noi, cetatenii platitori de taxe si abonamente, suntem transportati precum sacii de cartofi. Oare, doar pentru simplul fapt ca ne cumparam bilet sau abonament nu ar trebui sa fim transportati decent, si nu ar trebui sa mai stam sa asteptam in strada cate 15-20 de minute pana vine agale autobuzul? Sunt convinsa ca profitul celor de la Publitrans ,CNCD si Girexim e colosal, prin urmare ar trebui sa respecte cetatenii, pentru ca datorita lor au succes, datorita faptului ca inghitim conditiile pe care ni le pun la dispozitie. Platim, avem dreptul la conditii decente si mai multe autobuze. S- a dus vremea cand se purtau sardinele.:))


Pe langa aceste aspecte, trebuie sa apostrofez si calatorii! Nu va mai inghesuiti, lasati lumea sa coboare, si numai blocati iesirea daca nu aveti de gand sa coborati!

Un comentariu:

  1. Eu incep sa renunt la autobuz. Mai merg cu el doar dimineata cand am cursuri de la 8.. M-am saturat de aglomeratie si de babaciunea care umple autobuzul pentru 2 statii si se mai si umfla in pene daca nu le cedezi locul, tu cel care mergi cel putin 4 statii pentru ca sa se bucure ei de statul pe scaun 2 amarate de statii. De asteptat nu stau foarte mult in statie pentru ca folosesc linia 8-ului..

    RăspundețiȘtergere