sâmbătă, 21 martie 2009

Tariceanu a fost batut!

Da, fostul prim ministru al Romaniei, primul liberal premier dupa 1990, a fost parasit de liberali. In ce sens? Ei bine, Tariceanu, caci despre el este vorba, a pierdut alegerile pentru sefia partidului. In lupta cu Crin Antonescu, Tariceanu nu a prea avut sanse dintr-un singur motiv. Calin a pierdut sustinerea lui Patriciu in favoarea lui Crin!

Sunt convinsa ca noul presedinte al liberalilor nu va ramane la stadiul de boboc, el va inflorii, dar cel mai bine cand va respira aerul de Cotroceni! Nu mai este mult pana departe, asa ca ma astept la alegeri prezidentiale tumultoase.

Daca eram in locul lui Tariceanu, nici nu mai candidam, stiam ca vom fi invins.De unde? Pai cati liberali care ieri au votat nu au vrut sa guste si ei din ''ciolanul'' guvernarii. Numai ca, seful lor nu a prea negociat asa cum isi doreau ei, asa ca halal castig de cauza la alegerile de ieri.

Sunt ferm convinsa ca, exceptand calitatile lui Antonescu, pe care il apreciez, miliardarul Dinu Patriciu a avut un rol bine definit. Constient ca Tariceanu nu are sanse ca presedinte, mai mult pana acum cateva zile nici nu vroia sa candideze, s-a mutat in tabara antoneasca, ceea ce a facut ca multi sustinatori de ai lui Calin sa schimbe frontul.

Ii urez ''succesuri'' noului presedinte! Am zis ''succesuri'' in maniera PD-L-ista pentru ca nu stii cand va inlocui PD-L-ul la guvernare. In Romania politica, orice e posibil!
P.S. Nu credeti ca noul presedinte are un nume predestinat, asa ca de general?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu