duminică, 15 martie 2009

Masonii conduc lumea!


Masoneria a fost si va ramane un adevarat mister, deocamdata nu se stie care este scopul ei si cine se afla la conducerea lojei supreme. Nu vreau sa scriu despre ce este masoneria si unde isi are originile, la un simplu click gasiti aici , ci voi arata ca in spatele tuturor loviturilor de stat, revolutiilor, numirilor in functiile importante ale statului au stat masonii.

Daca aruncam o privire in trecutul nostru istoric o sa vedem ca luptatorii pentru independenta si nationalitate , toti au fost masoni. In frunte cu Tudor Vladimirescu, Nicolae Balcescu , Kogalniceanu, Bratienii si multi altii, masoneria a condus totul. Acest lucru nu este cu totul diferit astazi. Masoneria a fost si va ramane cea care va conduce lumea. Cum? Prin simplul fapt ca, in mare parte, politicienii sunt masoni. In functie de loja din care fac parte, au si functia in politica. Cat de puternica este masoneria nu mai trebuie sa ne intrebam, e cea care a stat la baza intregilor schimbari politice atat pe scena internationala cat si pe cea autohtona. Desi este puternic dezvoltata in Romania, cu adevarat masoneria este condusa din afara, masonii romani sunt doar pioni pe o tabla de sah tronata de...nu se stie inca cine.

Masonii vor sa creeze impresia ca sunt doar o comunitate , cu inclinatii religioase, ''inocenta'' de ce se intampla in lume, tara,judet .Ei si-au numit cativa exponenti despre care se stie totul, si vorsa credem ca sunt nevinovati. Nu sunt lipsiti nici de scandaluri interne, manipulatoare si programate. Pana si despre numirea ca
patriarh s-a spus ca a fost facuta de masonerie ( este vorba de Patriarhul Daniel ). Un articol extrem de interesant puteti citi pe evz.ro.

Revenind la puterea colosala pe care a dobandit-o masoneria, puteti afla mai multe din cartea lui Alex MIhai Stoenescu, Revolutie si Francmasonerie, un adevarat spectacol de informatii legate de acest mister.

2 comentarii:

  1. Masoneria conduce de sute de ani :D abia a inceput sa se afle mai multe despre ei si le sunt dezvaluite gandurile murdare pe care vor sa le intrevada.Romani a ajuns in situatia actuala datorita lor si o vor spulbera..Ion Antonescu distrugea tot ce se numea masonerie in Romania..ar fi multe de spus putem vorbi mai multe daca doresti..am si un blog amarat..Ciao

    RăspundețiȘtergere