luni, 16 martie 2009

Criza economica...pretext pentru stapanirea lumii


Dragii mei prieteni, am ajuns la limita rabdarii sa vad ca se vorbeste atat de mult de criza. Hai sa ne trezim! Nu exista niciun fel de criza! totul este creat de o ordine internationala prin care se doreste subjugarea oamenilor.

Oamenii traiesc acum o criza, dar o criza imaginata, o criza pshihologica, nimic mai mult. Tot ceea ce se prezinta in media, care sunt o unealta, are menirea de a ne dezumaniza, de a deveni doar roboti care asculta si executa. Pe fondul crizei, tacem , acceptam ce se intampla in jurul nostru, devenim iobagii Puterii. Trebuie sa ne trezim si sa realizam ca nu exista o criza. Este doar un plan maret de punere stapanire asupra intregii lumii! Distrugerea democratiei, reducerea populatiei face parte din planul lor.

O sa veniti sa ma combateti cu statisticile somajului , cu salariile care au stagnat si posturile care au inghetat. Dar, haide-ti sa ne dam jos ochelarii de cal si sa vedem ca aceasta e doar o strategie politica. Niciun angajator nu e nebun sa disponibilizeze atat timp cat e cerere, iar cererea e conditionata de puterea de cumparare, de nivelul salariilor, de acordarea creditelor. Nu a fost primul statul care a aratat ca e criza si dupa si-au pierdut oamenii locurile de munca. Nu s-a ingreunat acordarea crditelor inca din toamna a nuli trecut, cand Tariceanu zicea sus si tare ca Romania este ferita de criza. Acestea sunt doar jocuri murdare pe care le fac nu politicienii nostri, ci un ordin international mult superior si cu radacini vechi de o suta de ani. Politicienii doar se conformeaza , iar angajatorii executa,oricum pierderile create de diminuare productiei sunt acoperite din ''darurile'' statului.

Daca nu exista criza, mai ne imprumutam la FMI? Mai blocam majorarile promise, cand toti banii trebuie sa intre in campaniile electorale din acest an? Daca e criza, de ce nu se plimba politicienii cu Loganurile pe care au dat 70 000 de euro si merg in limuzine de lux, au platite cazari la hoteluri de 5 stele sau le se platesc chirii de lux, cand ei locuiesc de fel in capitala, si mai mult, li s-a dublat fondul pentru administratie.

Trebuie sa realizam ca tot ce se intampla in jurul nostru ne va conduce spre suprematia unei clase intenationale ce va coordona intreaga lume. Pe fondulunei crize majore in intreaga lume, cum este cea economica acum, se va crea un Guvern Mondial, iar noi atat timp cat vom fi utili, vom ramane, cat nu, se va gasi o cale sa disparem fara urma.
Vor sa avem pasapoarte biometrice, nu vom mai avea astfel identitate. Pe strada, sub pretextul pazei cetateanului, vor sa amplaseze camere video. Cum ne poate pazii o camera video de un talhar, criminal sau violator, daca politistii dorm pe ei si nu fac nimic? Vor sa controleze natalitatea , prin impunerea unui singur copil in familie, exact ca in China, si asta sub pretextul apararii Pamantului de un dezastru ecologic. Se pare ca emisiile de dioxid de carbon ale oamenilor au dus la inaclzirea globala E strigator la cer, ce argumente pot aduce pentru a-si duce planul malefic la indeplinire!

Analizati toate aceste aspecte si ve-ti vedea ca o noua ordine mondiala este pe cale sa se instaureze. Vom fi controlati precum niste soareci de laborator, cobai pentru planurile lor marete de a stapanii lumea. Daca nu vom lua atitudine , Ei vor ajunge sa ne controleze vietile total. Ei ne vor spune cati copii sa avem, ce putem manca si ce nu, cand putem vorbi si cand nu. Pana in 2020 ei vor sa puna stapanire pe lume, nu trebuie sa le permitem acest lucru. In NOI sta puterea, Noi ii aducem acolo unde sunt, NOi ii doboram, ei trebuie sa fie uneltele noastre, nu Noi ale lor!


Nu trebuie sa invatam sa tacem! Avem libertate prin lege, avem drept de exprimare libera si mai mult decat atat, avem darul divin al liberului arbitru.Nimeni nu poate sa ni-l subjuge.

3 comentarii:

  1. Din pacate asa este suntem manati ca niste vite daca ai sa vezi si filmul Zeitgeist iti v-a confirma si mai mult ceea ce ai spus sau poate si altceva ce nu stiai.De cand exista lumea asta s-a vrut o conducere mondiala, iar planul de sute de ani se v-a termina cat de curand.Ce e foarte grav ca se vrea reducerea populatiei la jumatate pentru a-i conduce mai usor.Cum spuneam si in mesajul anterior daca doresti sa vorbim mai multe lasa un comentariu..m-am informat foarte bine in privinta asta :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu mare placere as vrea sa vorbim mai multe. Sunt convinsa ca sunt multe aspecte pe care le putem discuta.:)Din pacate, referitor la tema in discutie, ei vor sa reduca populatia de la 6 mld, la 1mld. Fac teste pe oameni, pun dioxina in laptele copiilor, injecteaza femei insarcinate, soldati cu uraniu si plutoniu...sunt multe de discutat! Abia astept sa aflu mai multe!

    RăspundețiȘtergere
  3. Iti las Id meu..insurgentu35.Sunt nerabadator !

    RăspundețiȘtergere