sâmbătă, 14 martie 2009

Prigoana da cu Pliciul in politica!


Silviu Prigoana, proaspatul deputat ''capitalist'', a devenit principala sursa de rating a televiziunilor. Zilnic, la ore de maxima audienta, ''regele gunoaielor'', face analiza politica. La Gadea, Gabi Firea, Cretuleasca sau Dana Grecu, deputatul monopolizeaza tot.

Am ajuns la concluzia ca Silviu Prigoana este o persoana extrem de inteligenta. are chiar o inteligenta diabolica. De la show-rile otv-iste in care sa balacarea cu Bahmuteanca, simediatiza Pliciul, a ajuns domne' in Parlament,deputat democrat liberal pentru sectorul 3. Acum Prigoana a evoluat! Nu-l mai vezi prin garsoniera lui Diaconescu , ci la televiziuni cu prestanta. Sincer va spun, am ajuns sa il apreciez pe Prigoana. Iese din tiparul politicienilor erodati de atatea mandate. Exprimarea lui, poate putin superioara, iti creeaza impresia ca stie despre ce vorbeste. Stie sa atraga atentia, stie despre ce vorbeste, si ceea ce il ajuta foarte mult, este permanenta comparatie pe care o face cu Statele Unite. Ne prezinta din propria sa experienta ce inseamna ''visul american''.

In noua postura de politician , ma astept la multe de la Prigoana, chiar sa- l vad peste 5 ani candidand la prezidentiale. Daca o va tine asa cu aparitiile tv si cu atitudinea de aparator al democratiei , va avea sansa foarte mari sa castige sefia statului. Nu comentez sinceritatea proaspatului politician, ar fi prea devreme sa ma dau cu parearea. Pentru inceput il apreciez pentru initiative si atitudine.Dar, sunt cu ochii pe el, astept sa ii loveasca cu pliciul si pe politicieni, nu doar pe Bahmu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu