miercuri, 11 martie 2009

Romanii si criza

Domne', criza asta ne da mari batai de cap,cel putin mie! Se face atata tam-tam, de parca romanii nu ar fi invatati cu ea. De cand ma stiu eu ,si nu de putin timp, traim intr-o permanenta criza. Sa fim seriosi, situatia economica a romanilor a fost intotdeauna gri, asa ca ce sa o mai dam acum ,ca vai, a venit criza peste noi!
Este trist ca atata mediatizare a crizei economice, pe care recunosc si eu am facut-o in destule emisiuni cu deputati , primari si alti asemenea cersetori de voturi, ne creeaza un stres nemaintalnit.Oamenii erau invatati sa traiasca in neajunsuri , dar cand vii zilnic si ii spui ca nu sunt bani, sunt multi someri etc, ajungi sa distrugi speranta romanilor. Sa ne uitam la toate cazurile de suicid care au aparut pe fondul acestei crize economice si sa reflectam, poate asa nu vom mai difuza toate teoriiile si statisticile fataliste referitoare la criza .
Oare cum s -a putut ajunge ca un copil de cinci anisori sa stie atatea despre criza, si sa-si intrebe parintii daca au bani sa-i plateasca o carte de 15 lei? E cutremurator!
Asa ca, dragi oameni politici, nu mai mascati incompetenta voastra si nerespectarea promisiunilor electorale pe seama crizei. Sa fim seriosi, treziti-va din fotoliile voastre comode obositi de atata furat, si puneti-va creierul la munca. Solutii exista! Astept sa le vad si sa le comentez, doar reprezint un vot, asa ca ar trebui sa tine-ti cont de ce spun eu!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu