duminică, 26 aprilie 2009

Soc in politica argeseana! Miutescu a castigat din nou!





Soc in politica argeseana! De ce? Pentru ca , dupa cum stiti sau nu, ieri au avut loc alegeri pentru sefia Pnl Arges. Candidatii, unul mai doritor ca celelalt sa castige. Adrian Miutescu, presedinte al organizatiei de mai bine de cinci ani s-a confruntat de aceasta data cu un adversar redutabil, in persoana lui Ion Popa!

Rezulatul alegerilor m-a surprins,Miutescu a castigat la o diferenta de 6 voturi...hmm...cam strans scorul dacastam sa ne gandim ca Popa, fostul prefect, nu a mai activat in partid de 4 ani! Sincer va spun, nu ma astepatm sa il invinga pe Miutescu, stiti cum e, cel care e la putere face jocul, indiferent de cat de bun sau eficient sau stimat era Popa. Nu vreau sa comentez corectitudinea alegerilor, nu vreau sa incep o '' ancheta'', dar sunt oarecum dezamgita de rezultat. Ma astepatam la o schimbare, imi doream o schimbare, o figura noua in fotoliul de la Pnl Arges!

Daca Iani Popa a reusit sa obtina peste doua sute de voturi, anuntandu-si candidatura cu doua saptamani inainte de alegeri, cred ca la alegerile urmatoare, ce vor avea loc tot in acest an dupa cele prezidentiale, ma astept la o schimbare, pentru ca presedintii de organizatii care nu vor aduce sustinere lui Crin se vor ofili cu siguranta. Asteptam sa vedem cat de repde se va ofili Miutescu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu