sâmbătă, 4 aprilie 2009

Liber la casatorie pentru homosexuali!

Decizie soc in America! Un nou stat a dat liber casatoriei intre homosexuali! In Iowa Curtea Suprema a catalogat ca neconstitutionala legea ce interzicea casatoria intre persoanele de acelasi sex. Va las pe voi sa judecati moral sau constitutional aceasta decizie, dar , in ceea ce ma priveste s-au creat deja foarte multe precedente in acest sens, asa ca, nu m-ar surprinde daca fenomenul va lua amploare in anii urmatori, ajungandu-se la o societate bolnava legal.

Visul american a inceput sa capete acum conotatii sexuale, daca economia este in criza. Nu voi judeca decizia Curtii Supreme, dar atat timp cat aceste categorii de persoane isi duceau viata linistite, ferite de ochii rai ai societatii, cred ca lupta lor pentru acest drept va avea cu totul alte rezultate decat sperau. Vecinii lor, colegii de serviciu, prietenii ii acceptau asa cum erau, faptul ca acum se pot casatorii nu le aduce niciun benficiu, nu inteleg de ce atata lupta pentru a obtine acest drept?! Religios nu se pot casatorii, iar de adoptat copii nu au prea multe sanse doar pentru ca au o familie legala. Bine, aici s-ar gasi si alte solutii, dar ma refer in general la impactul pe care il va avea aceasta decizie asupra intregii societati.

Cand zic societate nu ma refer doar teritoriul american. Occidentul a reprezentat un model , atat bun cat si rau pentru lumea a treia, globalizarea a atins cote maxime, iar o globalizare sexuala, in care toti cei cu o orintare homosexuala ar cere acest drept. ar duce la haos . Uitati-va la vecinii olandezi, unde desi nu este legalizata, situatia este grava.

Fiecare stat trebuie sa se dezvolte asa cum considera conducatorii si poporul , dar totul are limitele lui. Nu am nimic cu ei, pot trai liberi si linistiti, dar sa nu afecteze dezvoltarea copiilor nostri.

O astfel de decizie, asa cum spuneam mai sus, a creat un precedent ce trebuie tinut in frau, si nu cred ca odata legalizata casatoria intre persoanele de acelasi sex, ei vor trai mai linistiti, din contra!

Astept parerile voastre referitoare la acest subiect si va recomand un articol foarte interesant in The NewYork Times

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu