sâmbătă, 30 mai 2009

Votati micii si berea!

Se apropie alegerile europarlamentare, deja campania, mult prea tacuta si lasata doar in seama primarilor care au imbietat electoratul cu mici si bere, este pe ultimii 50 de metri.
Toata atmosfera aceasta din campanie ma face sa cred ca partidele nu sunt atat de ingrijorate de scorul obtinut sau de prezenta la vot, atat timp cat legitimitatea nu e un impediment iar listele si bagajele sunt deja stabilite pentru Bruxelles.
VA fi un bagaj consistent pentru sejurul de 5 ani de la Parlamentul European.
In Arges, doar liberali se zbat sa atraga voturi, sa explice ce va faceechipalor de liberali in PE. Social democratii nici nu se streseaza prea rau, tind spre un 40 % , mai ales ca la vot se vor prezenta tot pensionarii, aceeasi care hotaresc in lipsa de luciditate, viitorul nostru. Nu e vina lor, ei isi exercita un drept si o libertate de exprimare, vina este a celor care, sub emblema unei sile, nici macar nu ii intereseaza sa isi asume o decizie elecorala...e mai usor sa dam vina pe batrani...cand noi, cei tineri ne declaram scarbiti de clasa politica pe care o toleram cu o inconstienta criminala.
REzultatula legerilor va fia celasi ca intotdeauna, se stie de la bun inceput, poate ca daca mesajul liberal a juns unde trebuie vor fi cateva procente in plus pentru ei...in rest, vom vedea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu